Arcona 435 

European Yacht of the Year 2019!

De nieuwe Arcona 435 gaat verder op het pad van het ijzersterk erfgoed van Arcona Yachts waar het gaat om uitmuntendheid in innovatie en design, gebruikmakend van hoogwaardige materialen die superieur zijn afgewerkt. De Arcona 435 is een snelle, moderne en gemakkelijk te bedienen 43-voets cruiser die gemaakt is voor prestaties. De door Arcona Yachts in 2018 vervaardigde boot die de titel ”European Yacht of the Year 2019” won, werd al snel een favoriet in de categorie prestatie gericht racen en cruisen.

Een comfortabele familiecruiser en wedstrijdjacht

De Arcona 435 belichaamt de kenmerken van een zeer comfortabele snelle familiecruiser en een racejacht, zonder compromissen te sluiten. Ze is zowel snel, comfortabel als stabiel met ingelamineerde schotten en Arcona’s befaamde gegalvaniseerde stalen frame. De boot is een genot om te zeilen omdat ze snel reageert op trim en niet meer weegt dan 8.900 kg. De Arcona 435 kan ook worden geleverd met een romp en dek van koolstofvezel, waardoor het gewicht nog verder wordt verminderd. De Arcona 435 heeft een groter zeiloppervlak dan de vorige modellen om nog beter aan de wind te kunnen presteren.

Specificaties Arcona 435 

Onze passie is om een boot voor u te bouwen waar u van houdt en waar u trots op kunt zijn.

Fotogalerij

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten

Winner Performance cruiser of the year 2019

Performance of te wel prestatie. Dit is bij de keuze van boot van het jaar het belangrijkste criterium. Maar snelheid is echter niet de enige onderscheidende factor. Hoe makkelijk zeilt de boot, hoe ergonomisch is de kuip, hoe ligt de boot op het roer, hoe goed is het zeilplan? Met het ontwerp van de Arcona 435 heeft de werf zich kunnen onderscheiden en is daardoor gekozen als winnaar in de categorie performance cruisers 2019.

Arcona 435 tekeningen

Gebruik de slider om te navigeren

Veel ruimte in de kuip, hutten, kombuis en kajuit

De brede spiegel biedt veel ruimte in de kuip voor bemanningsleden, vrienden en familie. Dit levert ook veel ruimte op in de achterhutten, de kombuis en de kajuit. De Arcona 345 is standaard voorzien van dubbele RVS stuurwielen en kan tegen meerprijs geleverd worden met carbon stuurwielen. De ramen zijn lang en breed waardoor er veel daglicht in de kajuit valt. De ruime kuip heeft een in de vloer verzonken kuiptafel, deze kan na een dag zeilen eenvoudig worden uitgeklapt. De ruime kuip heeft tevens een integraal zwemplateau en een grote bakskist, deze is bereikbaar via twee verzonken luiken in de kuipvloer.

Contactformulier

Arcona Yachts

Onze passie is om een boot voor u te bouwen waar u van houdt en waar u trots op kunt zijn.