Arcona 345

De Arcona 345, veel performance en kwaliteit voor deze lengte

Ideaal voor single of duo handed zeilen of voor racen met een voltalige bemanning. De 34 ft. Arcona 345 wordt een nieuwe favoriete performance cruiser in het wedstrijd circuit maar is ook ideaal voor cruisen met familie en vrienden.

Haar voorganger, de Arcona 340, succesvol in het wedstrijdcircuit veroverde met succes de harten van vele eigenaren en werd genomineerd in de categorie Performance Cruiser voor de European Yacht of the Year 2010. We hebben ons laten inspireren door dit ontwerp plus het ontwerp van de Arcona 435, European Yacht of the Year Performance Cruiser-winnaar in 2019, en de evolutie van het vlaggenschip de Arcona 465 om de Arcona 345 van binnen en van buiten te moderniseren.

kajuitzeilboot arcona 345 boot top
arcona yachts zeiljachten kopen

Zeiljachten met excellente performance

Een ruime kuip met een helmstok of 2 (carbon) stuurwielen. De indeling voorziet in een ruime voorhut met twee kledingkasten aan beide kanten. Er bevindt zich nog eens extra opbergruimte onder de slaapplaatsen. De salon heeft een L-vormige kombuis met veel opbergruimte en een royaal aanrechtblad alsook een koelkast, een vloeiend afgeronde kaartentafel, een salontafel met twee bladen, en lange rechte banken waar zes personen comfortabel aan kunnen zitten. De zitbanken bieden tevens twee uitstekende slaapplaatsen. De natte cel is ruim uitgevoerd met een douche, wasbak en een hangkast voor natte zeilkleding. Via een schuifdeur is er een interne toegang tot de bakskist. Verder heeft de boot één achterhut met een zeer ruime dubbele slaapplaats, veel opberg mogelijkheden en bergruimte.

Specificaties Arcona 345

Onze passie is om een boot te bouwen waar u van houdt en waar u trots op kunt zijn.

Fotogalerij

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.
De Arcona 345 is ons nieuwste model. Enkele afbeeldingen zijn nog van de Arcona 340. NFoto’s van het nieuwe model volgen zo snel mogelijk.

Een comfortabele zeilboot, een genot om mee te zeilen

”De Arcona 345 is een genot om mee te zeilen, het zicht naar voren is prima, de stand achter het stuurwiel is comfortabel, en het stuursysteem kan niet beter… de boot heeft overduidelijk Arcona- genen, en ziet er tegelijk geraffineerd en verleidelijk uit.”

Arcona 345 tekeningen

Gebruik de slider om te navigeren

Hoge kwaliteit gebouwd op de Arcona Yachts werf in Zweden

De Arcona 345 heeft dezelfde kwaliteit en uitstraling en presteert als de overige Arcona zeiljachten. Het rijke Khaya Mahonie-interieur, de stoffenkeuze die de eigenaar zelf kan bepalen, het witte plafond, talrijke ramen en luiken zorgen voor licht, goede ventilatie en een ongeëvenaard comfort.

Zoals alle Arcona-modellen is de Arcona 345 gebouwd met de nieuwste materialen en aan de hand van geavanceerde technieken. Voor de lay-up, waarin een 20 mm. Divinycell schuimkern is verwerkt, is gebruik gemaakt van de nieuwste vacuüminfusietechnologie. Alle schotten zijn verbonden met de romp en het dek voor extra stijfheid.

Contactformulier

Arcona Yachts

Onze passie is om een boot voor u te bouwen waar u van houdt en waar u trots op kunt zijn.